ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Halil Durmaz Ortaokulu

Şehit Halil Durmaz Ortaokulu

Şarhöyük Mahallesi Çıraklı Sk. No5 Tepebaşı/Eskişehir
Vizyon
Atatürk’ün getirdiği laik, demokratik, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten,çalışmalarını projelendiren, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, bugünü yarının gözleriyle gören nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Türkçeyi etkili bir biçimde öğrenmelerini, kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, mesleki alanlara ve sportif faaliyetlere yönlendirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar.
Ders Başlama: 09:00 Ders Bitiş : 15:20
Doğalgaz-Kalorifer
Ulaşım
Şehir merkezinden 12 nolu otobüs ve Opera durağından 12 nolu minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Gazi Yakup Satar Caddesi (Muttalip Caddesi) üzerindeki ışıklardan park istikametinde devam ederek ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz şehir merkezine uzaklığı 2,5 km ilçe merkezine 6,5 km uzaklıktadır.
Eko Okul ve ETwinning projeleri yapılmaktadır.