ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Halil Durmaz Ortaokulu

Tarihçe

Okulumuz 1989 yılında Şarhöyük Ortaokulu ismini alarak eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 1995 yılında; 1. Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı görevini sürdürürken vefat eden Korgeneral Lütfü Akdemir´in ismi verilen okulumuzun adı Korgeneral Lütfü Akdemir Ortaokulu olmuştur. 1997 yılında 4306 sayılı kanun gereği Şarhöyük İlkokulu ile birleşerek Korgeneral Lütfü Akdemir İlköğretim Okulu adını almıştır.

2012 yılında; 6287 sayılı kanun gereği okulumuz İlkokul kısmı ayrılarak Korgeneral Lütfü Akdemir Ortaokulu, daha sonra da Şehit Halil Durmaz Ortaokulu olarak eğitim öğretime devam etmektedir.

Okulumuzun üst katında müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, rehberlik servisi, 8 derslik, Fatih Projesi sistem odası ve bayan öğretmen ve öğrencilere ait wc bulunmaktadır. Giriş katında müdür odası, memur odası, ana sınıfı, kantin, toplantı salonu, 5 derslik ve erkek öğretmen ve öğrenciler ait wc bulunmaktadır. Alt katta kalorifer dairesi ve depo bulunmaktadır.

Yayın: 08.02.2018 - Güncelleme: 06.02.2020 12:11 - Görüntülenme: 827